Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Що робимо на Новий рік??? Збір пропозицій...

Що робимо на Новий рік??? Збір пропозицій...

Сообщений 61 страница 67 из 67

61

Шановні коллєги, прошу скласти список всіх бажаючих відірватися на Новорічні свята в славнозвісному місті-герої Іванкові. Ми на вихідних будемо проїзджати через наш 5-ти зірковий ресторан і хочемо зайти поговорити про свято більш-менш предметно.

Крім того прошу колегіально вирішити розпорядок та план міроприємств на 1-ше січня. Знову ж таки в мене є 2 варіанти:
1. Бухаємо, шариш шашлики, бухаємо, їмо, бухаємо, бухаємо, спимо, їмо, бухаємо, їмо, бухаємо....ой блін вже 5-те число треба їхать на роботу.
2. Просинаємось, похмеляємось (наприклад текілкою), баня-шманя, шашлик-машлик, бухаємо, їмо, бухаємо, бухаємо, бухаємо.

Взагалі то, в ідеалі, в кінці-кінців результат має бути однаковим, тільки потрібно вирішити як ми досягнео бажаного стану сп'яніння, я маю на увазі , що 2-ий варіант буде дорожчим.

0

62

як на мене, то в баню буде тяжко йти 1 січня....

0

63

Мені здається, що баня 1-го січня не пренесе нам належного задоволення.......... :dontcare:

0

64

на рахунок 5-ти зіркового кабака, мій агент "контролює" як мені здається ситуація, й повідомляє, що замовлення на новий рік станом на початок листопада не приймаються, але ВОНА ПРАЦЮЄ

0

65

покладаємось на агента.
наскільки мені відомом, ВОНА правду каже, в ресторані ще не остаточно спланували святкування... тож і ціну назвати не можуть, і столик виділить... бо ж не знають чи нас все влаштує.
хоча ми не вибагливі :hobo:

0

66

Чем хоть все закончилось, скажите в двух словах...интересно...

0

67

гуляем в Иванкове!!!  :D

Отредактировано tigra (2010-12-14 11:54:16)

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Що робимо на Новий рік??? Збір пропозицій...