Прикольно, тільки Малий не зрозумів нащо нам рибки на хвутболках - вони ж не п'ють...
Нужно организовать грант и придумать вознаграждение тому, кто придумает лого
Форум группы "Здоровье" |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Организация в группе » Корпоративная символика. ч.1 "Футболки"
Прикольно, тільки Малий не зрозумів нащо нам рибки на хвутболках - вони ж не п'ють...
Нужно организовать грант и придумать вознаграждение тому, кто придумает лого
вознаграждение
винагорода може бути тільки в алкогольному вираженні...[взломанный сайт]
А більш детально тему футболок потрібно підняти при зустрічі, наприклад на "днюхе группировки" http://s.rimg.info/7db8d4a173121954ab1800219b0f4164.gif
згодна, після лишньої пляшечки такі ідеї народжуються [взломанный сайт] тільки треба записувать, бо на ранок музи лягають спать
Ну що ж, дуже важко було обговорювати питання корпоративної символіки на нашому Дні народження, проте, я так розумію, всім сподабалася ідея нашого Дімася, що стала "синтезом інноваційної алкоголічної думки та класичного символу здоров'я" - змія, що обвилася навкруги гранчастого стаканюри з бухлом, от....
Отже, ми вирішили:
1. Колір футболок - синій.
2. На пузі - вищеописана емблема над якою розміщається надпис "група", а під емблемою "здоров'я" (хоча розміщення надпису ще потрібно обговорювати - може його розмістити на спині - щоб всі бачили здалеку).
3. На спині - ім'я кожного члена (нехай кожен сам вибере - щоб потім ніхто не ображався), як у хвутболістів...
До речі, під час вручення футболок можна буде влаштувати офіційне посвячення в члени групи....
а ще на футболках можна це все вишити
вийде дорожче, але не вистірається
наскільки я пам"ятаю, Приходько обіцяв намалювати емблему
наскільки я пам"ятаю, Приходько обіцяв намалювати емблему
Угу! Можно карандашом, я оцифрую...
Щен таке питання: !Як нам зробити футболки якісні, красиві і недорогі?".
Реально вишиті получиться по гривень 200, Нікалаіч із законною дружиною, кажуть, що це дорого - хоча якщо зробить нашивку D&G і сказать, що були знижки - то Бутузова скаже, що це дешево. В принципі, я також думаю "дороговато" - на ці гроші можна купу бухла закупить.
Так що думайте як зменшити змінні затрати на виробництво, до речі, здається, в Патрахи є машинка, що шиє.
Так, тільки Патраха чомусь морозиться....
Оце називається поговорив сам із собою.
щоб було дешевше - треба меньше на них малювати!
але це може бути не прикольно.
http://futbolka.ua/pages/own_picture/
мені здалося, що тут найдешевше. хоча. ви ж розумієте, що на сайті можна написати що завгодно
Отредактировано tigra (2011-02-26 09:26:32)
Супер дешевый вариант - это нанесение изображения с помощью бумаги на основе полиэтилена.
Плюсы - быстро, дешево, можно сделать в домашних условиях.
Минусы - менее долговечно, чем вышивка.
Один листочек формата А4 должен стоять до 20 грн.
можна сделать и так дешево??? это ж тогда все согласятся!
Один листочек формата А4 должен стоять до 20 грн.
Якщо можливо, висвітліть детальніше можливість виготовлення недорогої символіки
Якщо можливо, висвітліть детальніше можливість виготовлення недорогої символіки
1. Покупаем пачку листов на основе полиэтилена для перевода изображения на ткань.
2. Находим "типочка" с цветным "струйником" и распечатываем наши картинки на этих спец листах.
3. Вырезаем ножницами.
4. Прикладываем картинки к "больным местам" на футболке.
5. С криком "осторожно пальцы" проглаживаем утюгом по картинкам.
6. Одеваем и стараемся поменьше пачкать.
прикольно!
а потом это дело обмываем!
Ну да! А то погано носитись будуть
нада терміново напрягать Приходька, щоб намалював наш символ!
Так Вася на нас наїхав [взломанный сайт] ,можу запропонувати щоб ще було дешевше,виручити Клименків і закупити в них футболки.... .
Отредактировано Ирина (2011-03-01 14:22:16)
ми ж шукали, там нема однакових!
Так Вася на нас наїхав http://s3.rimg.info/beaa699fcde2e3c4ca5 … 456a5a.gif ,можу запропонувати щоб ще було дешевше,виручити Клименків і закупити в них футболки.... http://doodoo.ru/smiles/wo/encore.gif.
Кроме того, футболки нужны полностью "чистые" от рисунков и надписей.
прикольно!!!
у Приходька такий чудовий художній дар!
потрібно терміново зібратись!!!
все остаточно обсудити
зробити хвутболочки і показати їх народу! скоро ж почнеться сезон лісних гульок!
А на задньому плані нічого не буде???
Приходько Суперррррррррррр!!!!!!
Мені Приходька малюнок більш пободається!!! [взломанный сайт]
Звичайно у Приходька талант, але є кілька "но": стакан маленький і ... порожній...от...
Звичайно у Приходька талант, але є кілька "но": стакан маленький і ... порожній...от... http://pronokia.net/style/smiles/eda/napitok.gif
Эмммм...и что будем делать?
Дима должен внести правки?
Или мне включить воображение и увеличить "алкоголе-емкость" и наполнить ее "живой водой" ?
я лично не против твоих работ, Паша
тем более, я знаю что ты справишся... а еще адекватно относишся к критике...
Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Организация в группе » Корпоративная символика. ч.1 "Футболки"