Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Общая » Спілкування на хворумі...

Спілкування на хворумі...

Сообщений 1 страница 30 из 57

1

Шановні коллеги, нам однозначно потрібно популяризувати "общєніє" на хворумі, тому що багато собутильніків кажуть тіпа "все ж можна вирішить по телехвону", але ж всім відразу не зателефонуєш, тим паче шо "некоторі" користуються послугами москалівського оператора, а наша хохляцька душа жме заплатить за дзвінок на користь сусіда. Тож не "стісняйтесь" висловить свою думку і щось написати!!! :mad:

+2

2

Vasskan написал(а):

Шановні коллеги, нам однозначно потрібно популяризувати "общєніє" на хворумі, тому що багато собутильніків кажуть тіпа "все ж можна вирішить по телехвону", але ж всім відразу не зателефонуєш, тим паче шо "некоторі" користуються послугами москалівського оператора, а наша хохляцька душа жме заплатить за дзвінок на користь сусіда. Тож не "стісняйтесь" висловить свою думку і щось написати!!!

Оооо... я точно знаю, що від Паші тобі буде РІСПЕКТІЩЕ!
І від мене за підтримку +1 :)

0

3

От Паши однозначно РЕСПЕКТ ;)
Боюсь нужно бороться с этой "проблемой" более кардинально!

Предлагаю:

1) Составить образец письма с просьбой срочно зарегистрироваться на форуме и ответить как минимум на 10 топиков. И с угрозой по типу: "Иначе вы будете с позором ИСКЛЮЧЕНЫ и ОПГ "Группа здоровье" (хотя для начала можно ограничиться выговором или распитием штрафной бутылки) с запретом на месяц подавать повторную заявку на вступление в члены и занимать какие-либо должности." Письма разослать по почтовым адресам "злостных непосещателей" форума с подписью ОРГКОМИТЕТА и/или других членов.

2) Опубликовать на форуме сверху фамилии "злостных непосещателей".

3) Раз в неделю всей группой звонить и/или приходить к одному из "клиентов".

4) Закрепить за каждым из членов по одному "клиенту" и возложить обязанности привлечь его на форум.

5) Составить наконец устав ОПГ "Группа Здоровье" где прописать обязанность каждого члена хотя бы раз в неделю посещать корпоративный форум.

6) Разработать социальную рекламу типа "Фотка Димы в костюме и галстуке и надпись - "Я успешный человек, мне ничего не страшно, потому что я в любое время могу получить совет и поддержку близких мне людей! Регистрируйся на форуме ОПГ "Группа Здоровье" - получи уверенность в завтрашнем дне!"

7) Раз в месяц определять трех самых общительных людей и выражать им благодарность, а по окончанию года выдавать грамоту от имени ОПГ "Группа здоровье".

+1

4

6) Разработать социальную рекламу типа "Фотка Димы в костюме и галстуке и надпись - "Я успешный человек, мне ничего не страшно, потому что я в любое время могу получить совет и поддержку близких мне людей! Регистрируйся на форуме ОПГ "Группа Здоровье" - получи уверенность в завтрашнем дне!"

Фотку вишлю!!!

0

5

Я успешный человек, мне ничего не страшно, потому что я в любое время могу получить совет и поддержку близких мне людей! Регистрируйся на форуме ОПГ "Группа Здоровье

Отредактировано Dmutruk (2010-10-22 08:28:20)

0

6

Vasskan написал(а):

Шановні коллеги, нам однозначно потрібно популяризувати "общєніє" на хворумі, тому що багато собутильніків кажуть тіпа "все ж можна вирішить по телехвону", але ж всім відразу не зателефонуєш, тим паче шо "некоторі" користуються послугами москалівського оператора, а наша хохляцька душа жме заплатить за дзвінок на користь сусіда. Тож не "стісняйтесь" висловить свою думку і щось написати!!! :mad:

Вибачте, шановний, але не всім "членам" так пощастило з роботою, шоб цілий день шаритись на форумі ;) по причині отсутствія доступу до інтернету...думаю мене деякі члени підтримають  :dontcare:

0

7

Юля написал(а):

Вибачте, шановний, але не всім "членам" так пощастило з роботою, шоб цілий день шаритись на форумі  по причині отсутствія доступу до інтернету...думаю мене деякі члени підтримають

Дякую за виявлену активність на форумі, шановний член групи, та повідомляю, що з моменту переходу на роботу, пов'язану із захистом державних інтересів та Вашого світлого майбутнього, в мене взагалі відсутній доступ до інтернету в робочий час в особистих цілях у зв'язку з надзвичайною важливістю всіх геополітичних процесів, що проходять в нашій країні для Вашого ж майбутнього, отож, коточє, приходиться писать на хворумі тільки по вечорах - як і всі, в кого є бажання....

+1

8

Vasskan написал(а):

Дякую за виявлену активність на форумі, шановний член групи, та повідомляю, що з моменту переходу на роботу, пов'язану із захистом державних інтересів та Вашого світлого майбутнього, в мене взагалі відсутній доступ до інтернету в робочий час в особистих цілях у зв'язку з надзвичайною важливістю всіх геополітичних процесів, що проходять в нашій країні для Вашого ж майбутнього, отож, коточє, приходиться писать на хворумі тільки по вечорах - як і всі, в кого є бажання....

Поддерживаю...аналогично... +1 к уважению (ПАХА)

Отредактировано Patraha (2010-10-25 00:16:51)

0

9

Чуваки, давайте зачпокаємо Дмитрика - бо він, майбуть, розучився користуватить інтернетом. Короче, наступна "поєздочка" буде організовуватися виключно через форум - хто не буде писати - нікуди не поїде.

+1

10

Vasskan написал(а):

Чуваки, давайте зачпокаємо Дмитрика

А я так і не зрозуміла, кого чпокати - Іванова чи Приходько? :blush:

Отредактировано Patraha (2010-10-26 23:18:29)

0

11

Patraha написал(а):

А я так і не зрозуміла, кого чпокати - Іванова чи Приходько?

Можна всіх...

+1

12

Dmutruk написал(а):

Фотку вишлю!!!

Дима, ждем фотку...  :flag:

0

13

Шановні, поясніть напівблондинці де на форумі можна подивитись фотки  :blush:  бо Tigra все хвалиться шо виклала, а я вже n - нний раз намагаюсь знайти і не можу  :blush:

0

14

Юля написал(а):

Шановні, поясніть напівблондинці де на форумі можна подивитись фотки  :blush:  бо Tigra все хвалиться шо виклала, а я вже n - нний раз намагаюсь знайти і не можу  :blush:

Ищи в разделе "Галопом по Европе".
Иногда тема очень длинная и переходит на вторую страничку, обращай внимание на циферки "1", "2" в правом нижнем углу, фотки могут быть и там тоже.

0

15

Мені пофіг в який спосіб ви мене будете попереджати про чергову зустріч... Залишилось тільки навчитись регулярно заходити на форум "Група здоровя"

0

16

про москальські оператори, чкщо це і нас стосується, то для тих хто ще не знає і в мене і в мого коханого чоловіка є телефончики з оператором-не москальським :)
бажаючі вже їх давно знають

0

17

ой, трохи не забула, що візитки з номером мого чоловіка ви самі роздавали і, мабуть, с [взломанный сайт] обі звичайно ж не залишили на згадку :) хі-хі

0

18

ми якось телефонували на номер з візитки, так він був поза зоною.... от ми вирішили, що тей номер був тільки для виборців.... щоб кандидата неможливо було знайти http://pronokia.net/style/smiles/eda/koktel.gif

0

19

ні той номер працює, не для виборців :) хі-хі

0

20

будемо знати))) [взломанный сайт]

0

21

Олечка написал(а):

Доверие - это когда тебе говорят: -'Знаешь, а он у тебя гуляет.'А ты отвечаешь: Пусть гуляет: Он тепло одет.

Цікаво, Вовка Віку не згадував більше в п'ятницю?...

0

22

Vasskan написал(а):

Цікаво, Вовка Віку не згадував більше в п'ятницю?...

він ні, а ти бачу й досі на емоціях  http://doodoo.ru/smiles/smush/s005.gif

Отредактировано Олечка (2011-02-23 10:49:40)

0

23

Васька не встиг першим запронувати забрати її
а потім я не дозволила
у Васі з Вовкой схожі мрії

0

24

У нього жінка золота! Нема чого йому помнить Віку [взломанный сайт]

0

25

ото смішні  [взломанный сайт]

0

26

Як добре, що Іванов не мріє про "третю" [взломанный сайт]

0

27

не мріє, чи не признається??  тут ще треба подумати  [взломанный сайт]

0

28

Не мріє [взломанный сайт]

0

29

а ще він каже, що лисбіянки - це не круто!

0

30

Чогось відчуваю, що скоро вже скаже, що круто...

+1

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Общая » Спілкування на хворумі...