Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Общая » Спілкування на хворумі...

Спілкування на хворумі...

Сообщений 31 страница 57 из 57

31

його хлопці переконають! http://i.smiles2k.net/plakat_smiles/ahuet.gif

0

32

Активним користувачам: наївні ви дівчата

0

33

де зустрічаємось 23 лютого, я не знаю зможу я прийти чи ні, але навсякий випадок де виставлена ця інфа

0

34

в розділі 23 февраля!!!

0

35

Натаха написал(а):

Як добре, що Іванов не мріє про "третю"

да, він мріє про четверту.... :crazyfun:

tigra написал(а):

а ще він каже, що лисбіянки - це не круто!

треба буде створити окрему тему... :cool:

0

36

Vasskan написал(а):

треба буде створити окрему тему... :cool:

О боже!!! Только выберите соответствубщий раздел, я вас прошу!  http://i.smiles2k.net/plakat_smiles/admintutja.gif

0

37

xbSlick написал(а):

соответствубщий раздел

ааааа-аааа-ааааа-аа, где раздел про лисбиянок...? :flag:

0

38

катастрофа -

Vasskan написал(а):

раздел про лисбиянок

0

39

Шановні колеги, давайте будемо спілкуватися у відповідних темах, бо Паша уже "у шоке".
Нагадую, що кожен може створити тему, яка йому подобається.
Також раджу всім брати приклад з Куми Іванова - її активність всім подобається! [взломанный сайт]

0

40

Vasskan написал(а):

Шановні колеги, давайте будемо спілкуватися у відповідних темах, бо Паша уже "у шоке".
Нагадую, що кожен може створити тему, яка йому подобається.
Також раджу всім брати приклад з Куми Іванова - її активність всім подобається! http://s.rimg.info/76609ad7ca2d11817fa97bc5231b0965.gif

Спасибо за понимание  :tomato:

0

41

Павел, а можно как-нибудь вынести больше топиков на главную страничку, ведь если я захожу в какую-нибудь папку и отвечаю там на 2-е темы на главной страничке высвечивается только 1 ответ на 1 тему, и я боюсь, что все нажимают на "последнее сообщение", а остальные темы не читают?

Надеюсь, что выразился понятно...

0

42

Vasskan написал(а):

Павел, а можно как-нибудь вынести больше топиков на главную страничку, ведь если я захожу в какую-нибудь папку и отвечаю там на 2-е темы на главной страничке высвечивается только 1 ответ на 1 тему, и я боюсь, что все нажимают на "последнее сообщение", а остальные темы не читают?

Да, вполне понятно. Я и сам об этом неоднократно думал...
Покурю мануалы конечно...но может случиться так, что этой функции разработчиком не предусмотрено...иными словами "дареному форуму на список топиков не смотрят".

0

43

Всіх вітаю з новим рекордом відвідування форуму - за минулу добу тут побували 11 користувачів (включаючи Patraha)!

0

44

Vasskan написал(а):

Всіх вітаю з новим рекордом відвідування форуму - за минулу добу тут побували 11 користувачів (включаючи Patraha)!

11 из 15!  [взломанный сайт]

0

45

Регистрацию пользователей с разрешения админа здесь сделать нельзя ((
Ограничения бесплатного движка ((

0

46

Не забываем, что кроме новых тем, можно создавать еще и соц. опросы...

0

47

Vasskan написал(а):

Разместил окошко с последними 10-ю постами в статистике форума, но работает как-то нестабильно...

+1

48

Нашел в дебрях админ панели:

Форум Форум группы "Здоровье" основан 2010-08-09 и существует 7 месяцев 24 дня.
Занимает 454 место в категории Всё обо всём и 3126 место в общем каталоге.

0

49

Vasskan написал(а):

Шановні коллеги, нам однозначно потрібно популяризувати "общєніє" на хворумі, тому що багато собутильніків кажуть тіпа "все ж можна вирішить по телехвону", але ж всім відразу не зателефонуєш, тим паче шо "некоторі" користуються послугами москалівського оператора, а наша хохляцька душа жме заплатить за дзвінок на користь сусіда. Тож не "стісняйтесь" висловить свою думку і щось написати!!!

На жаль, на мою думку, проект форуму групи "ЗДОРОВ"Я" не набув популярності та, майбуть, його прийдеться закривати...чи що...адже з дружиною та Івановими я можу й так спілкуватися хоч кожен день (тільки не подумайте, що ми живемо разом), звичайно інші також іноді відвідують ці сторінки, але дуже кволо та "стісняються" що-небудь ляпнути:

1. Вовка - no coments, на його рахунку "-3" повідомлення, каже, що не вміє писати - а я думав при влаштуванні на роботу в податкових органах перевіряють на грамотність.
2. Олічка - відрізняється активністю, багатослівністю та точністю, але дуже рідко.
3. Дімася - з невідомих причин ігнорує форум взагалі (майбуть постійно шукає мінеральні добрива в інтернеті).
4. Саник - щось пише, але дуже рідко, доведеться його заставлять прибирати у квартирі, якщо не буде писати.
5. Іруся - намагається активно всім відповідати, але зазвичай виходять тільки скарги на ... "Сільпо".
6. Алекс - фанат і цим все сказано, на старих добрих друзів увагу звертає рідко.  :disappointed:
7. Юлічка - рідко заходить на форум та щось пропонує - зайнята вивченням французької мови та рецептів приготування равликів.
8. Патраха - тоже фанатка, тільки вона ще крім цього дуже зайнята, проте каже, що Паха їй все переказує (тіпа кожного вечора 15 хвилин політінформації за бокалом вина та свічкою).
9. Паха - останнім часом рідкий гість, майбуть, Патраха забороняє спілкуватися з хачиками тіпа мене, боїться за його душу...

Знову ж таки, прошу пробачення, якщо когось образив, але якщо так піде й далі доведеться видалити свій профіль після Дня Конституції.

0

50

я цілком згодна з чоловіком!
форум же утворювався для того, щоб нікому не забути подзвонити, щоб в активному режимі обговорювати різні теми і події. а щось не дуже виходить...., на жаль... :'(

0

51

Да, а потім будуть говорити, ми нічого не знаєм, нам ніхто нічого не казав, тощо.
Чи може в когось немає доступу до ІХТЕРНЕТУ?????????

0

52

Dmutruk написал(а):

Да, а потім будуть говорити, ми нічого не знаєм, нам ніхто нічого не казав, тощо.
Чи може в когось немає доступу до ІХТЕРНЕТУ?????????

цікаво в чий город цей камінь полетів??? http://doodoo.ru/smiles/wo/bubu.gif

0

53

Как по мне пусть форум живет :)
Идея очень здравая :))
Правда когда Димон прислал на него ссылку я это воспринял как спам :)

0

54

Вже виправляюсь. Ознайомлююсь із останніми подіями та новинами

0

55

я теж виправлюсь, нарешті підключили модем і я стала повноцінною людиною з інтернетом  :glasses:

0

56

Що там у нас із новими підключеннями - може Андрюха хоче висловить свої думки, а то "молчалівим" наливать не будуть!!! :D

+1

57

До речі, ніяк не можу зрозуміти: форум вже існує майже рік, а ми всі все ще "начинающие"?!?!?!?!?!? :huh:

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Общая » Спілкування на хворумі...