Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Перлина ЗАКАРПАТТЯ!!!

Перлина ЗАКАРПАТТЯ!!!

Сообщений 31 страница 60 из 104

31

Натаха написал(а):

Там цей перід цвітіння пишуть - 20 апреля 2011 г.-30 апреля 2011 г., тож ми пролітаєм.

а от буде холодно і зацвітуть пізніше...
а взагалі, скільки вони цвітуть? хоть пару неділь може... ще  ж бувають ранні і пізні сорти, мабуть.
я залишаю надію знайти дерево з квітками

0

32

Мені все панятно... Буду думать...

0

33

А чи не бажає Группа "Здоровье" розглянути варіант із поїздкою до Кам'янець-подільского?
Паха та Патраха ставлять під сумнів наявність достатньої кількості "визначних" пам'яток в місті Ужгород.

0

34

Патраха з Пахой як завжди
я особисто знайшла достатньо цікавого в Ужгороді щоб туди поїхати
якщо у вас є бажання поїхати до Комянець-Подільського, то будь-ласка, викидайте пропозиції, аргументи чого туди їхати.

Отредактировано tigra (2011-04-06 15:33:09)

0

35

xbSlick написал(а):

А чи не бажає Группа "Здоровье" розглянути варіант із поїздкою до Кам'янець-подільского?Паха та Патраха ставлять під сумнів наявність достатньої кількості "визначних" пам'яток в місті Ужгород.

Так, я щось не зрозумів, з якого це часу Кам"янець-Подільський став "перлиною Закарпаття"? Чи може в нас відбулися якісь географічні зміни в розташуванні українських областей?

Так от, звертаюсь до Пахи та Патрахи (не знаю хто написав повідомлення - чи Патраха чи Паха полюбив рідну мову) - створіть свій топік і там пропонуйте альтернативні поїздки та організовуйте їх!!!!!!! [взломанный сайт]

0

36

Vasskan написал(а):

створіть свій топік і там пропонуйте альтернативні поїздки та організовуйте їх!!!!!!! http://s3.rimg.info/beaa699fcde2e3c4ca5 … 456a5a.gif

О господи ))
Мы ж группа "Здоровье", а не тендерная палата, может еще устроим конкурс ))
Конечная идея не привлечь как можно больше людей на свою сторону или отговорить остальных ехать в Ужгород, а выбрать наиболее оптимальный вариант подходящий для всех.
Че за крик то ? ))

0

37

просто у вас завжди є претензії.
ніхто ж не забороняє запропонувати поїздку, організувати її. якщо вам сподобався камянець, то пропонуйте, але окремо від Ужгорода, а не замісь нього. бо ж є люди, які хочуть саме на перлину закарпаття подивитись.

0

38

xbSlick написал(а):

Конечная идея не привлечь как можно больше людей на свою сторону или отговорить остальных ехать в Ужгород, а выбрать наиболее оптимальный вариант подходящий для всех.

от на рахунок цього висловлювання я не впевнений....

Повторюю: якщо хтось має бажання "порити морквочку" - створіть, будь-ласка, новий топік і там цим займайтеся. Просто в мене виникло суб"єктивне враження, що у всіх пропозиціях щодо подорожей деяким членам угрупування постійно все не подобається. Тож, я вважаю, що моє прохання, як автора теми, заслуговує на увагу!!!

+1

39

Заспокойтесь хлопці!!! Особисто мою увагу автор цієї теми заслуговує зповна!!! http://i.smiles2k.net/hello_byby_smiles/1_012.gif Я пропоную просто написати, як завжди список бажаючих поїхати в Ужгород і не потрібно нікого переконувати...
Ми з Дмитриком їдемо!

0

40

Vasskan написал(а):

Тож, я вважаю, що моє прохання, як автора теми, заслуговує на увагу!!!

Хммммм...нет, так нет....чего так преживать...
Извини, если обидел, не хотел...
Да и вообще, я чессссное слово считаю, что твои и Танюшкины предложения в основном хорошие.
Всегда хорошо просчитаны в финансовом плане.
В плане организации вам обоим респект и уважуха!
У меня "никада" не хватает времени столько всего разузнать про то место, куда мы едем и учесть такое огромное количество мелочей.
В общем...никто не хотел "рыть морковку" ))
Так и не понял...че случилось...день вроде хороший...солнышко светит  :dontknow:

0

41

день супер!
а хочеться щоб в Ужгороді було зараз прохолодно.... щоб та сакура пізніше зацвіла)))
ніяких образ!
всі думають до понеділка ( тобто в понеділок годин в 8 ранку я буду на вокзалі )
не помішало б бажаючим їхати здати гроші. по 300 грн на дорогу і хавчик

0

42

Vasskan написал(а):

До речі, Паша, ти Лєні не кажи, що мінімум 600 грн. бо вона стільки і візьме, а потім ще прийдеться голодувати і я буду винуватим...

Нічого собі КАМІНЮКА на мою фазенду впала o.O
Не знаю за що, але ЩО саме Ви про мене думаєте - тепер зрозуміло.
Скажу чесно - не приємно такі під...стьобки читати  :disappointed:

0

43

Vasskan написал(а):

Повторюю: якщо хтось має бажання "порити морквочку" - створіть, будь-ласка, новий топік і там цим займайтеся. Просто в мене виникло суб"єктивне враження, що у всіх пропозиціях щодо подорожей деяким членам угрупування постійно все не подобається. Тож, я вважаю, що моє прохання, як автора теми, заслуговує на увагу!!!

Якось грубувато Ви дали зрозуміти, що нам з нашими пропозиціями тут не місце....
Складається враження, що ми з Пахою напрягаємо "Групу здоров'я" своєю присутністю.
Те, що ви називаєте "порити морквочку" - з нашої сторони "здоровий інтерес" до деталей.
У нас що - авторитаризм процвітає? А де ж право на власну думку? :tomato:
Не розумію, чим ми заслужили таке ставлення...
З приводу "Постійно все не подобається" - це явне суб'єктивне перебільшення.
Я так розумію - просто немає більш на кого наїжджати, то давайте наїдемо в черговий раз на Патраху. Вона все одно ніколи не ображається   [реклама вместо картинки]

0

44

Patraha написал(а):

У нас що - авторитаризм процвітає? А де ж право на власну думку?

у вас є право на власну думку. але коли вже люди напрягаються шукають де жити, чим добраться і що подивитись, то не приємно коли починають неаргуметовано пропонувати змінити маршрут!
повторююсь: якщо є бажання кудись поїхати: пропонуйте куди і коли! а не аби не туди куди вже зібрались!

Patraha написал(а):

Не розумію, чим ми заслужили таке ставлення...З приводу "Постійно все не подобається" - це явне суб'єктивне перебільшення.Я так розумію - просто немає більш на кого наїжджати, то давайте наїдемо в черговий раз на Патраху. Вона все одно ніколи не ображається

до вас таке ставлення як і до всіх інших. просто, Лєна ти весь час десь пропадаєш. і тут зустічне запитання: чи ти ще хочеш нас бачити???
ти й на форум зайшла тільки тоді, коли на тебе наїхали

Отредактировано tigra (2011-04-07 08:39:53)

0

45

Доброго дня, Вельмишановна Олена Олександрівна!

По-перше ми всі дуже раді привітати нас на форупі "Групи Здоров"я", оскільки доводиться докладати неймовірних зусиль для того, щоб Ви зайшли сюди і поспілкувалися з Вашими друзями, адже спілкування в наш час - це розкіш.

По-друге прошу звернути увагу на те, що перше ж Ваше повідомлення по запропонованій для обговорення темі випромінює тільки негативні емоції і роздуми про власні образи та переживання та аж ніяк не стосується визначних місць міста Ужгород.

По-третє, на мою думку, кожен бачить те, що хоче бачити: я не можу зрозуміти чому моє прохання щодо винесення Ваших пропозицій в окрему тему сприймається як авторитаризм (досить актуальне питання на фоні заворушень на території африканського континенту). Адже якщо Паша каже, що повідомлення пишуться не в тему то це слушне зауваження, а якщо я на це натякаю то ми маємо авторитаризм. Я ж не казав, що Ви, шановна постійна учасниця обговорення та активістка руху "За Здоров"я" не маєте права на власну думку. Знову ж таки, якщо хочете запропонувати кудись поїхати, можна створити відповідну тему і там описувати запропоновану поїздку, а не ставити під сумнів мої пропозиції у створеній мною темі. Але ж, я так бачу, ми бачимо тільки власні образи і зовсім не зважаємо на те, що Ваше ставлення під сумнів моїх пропозицій також може когось образити (наприклад Іванова).

По-четверте, аксіома про те що Патраха ніколи не ображається - явне перебільшення, пов"язане зі славним минулим нашої шановної, добродушної та відкритої колежанки. Вже давно пройшли ті славні часи, коли Патраха завжди була позитивною та безвідмовною і по першому ж дзвінку летіла на чергову п"янку, а зранку бігла на першу маршрутку щоб встигнути допомогти людям своїм теплим щирим словом в "загальнонаціональному центрі допомоги 059".

По-п"яте, щось я розписався - треба закруглятися. Честно кажучи, на прикладі нашого маленького колективу я зрозумів наскільки складно працювати з людьми та намагатися їх об"єднати для якоїсь спільної справи. При цьому, всі намагання ускладнюються ще й тим, що коли ти виносиш якусь пропозицію на загальне обговорення, з огляду на повагу та намагання врахувати думку кожного члена угрупування, отримуєш тільки звинувачення в авторитаризмі.
Тож з цього моменту я урочисто складаю з себе повноваження "Оргкомітету групи Здоров"я" та звертаюся з пропозицією до шановних колег-собутильніків передати цю високу посаду Патрашці Олені Олександрівні (вона ж Патраха). Думаю, що в нас в групі не має бути африканської диктатури, адже кожен має право на те щоб його думка враховувалась і , якщо мене звинувачують в авторитаризмі (поки ще не дійшло до репресій та розстрілів) то найкращим підтвердженням його (авторитаризму) відсутності буде складання моїх повноважень та передача їх комусь більш достойному.

Зі своєї сторони хочу доповнити, що не буду піддьоргувати своїх колег та ставити під сумнів їх пропозиції, а просто висловлюватиму свої пропозиції та побажання. Стосовно поїздок - то мені цікаво побувати там де я ще не був, навіть якщо там немає нічого цікавого (що довела наша подорож до Полтави), але проблема може бути лише з часом.

З повагою, Ваш Vasskan.

Отредактировано Vasskan (2011-04-07 09:53:13)

+3

46

Достойна відповідь Vasskana, але я з одним не згодна, я проти передачі прав оргкомітету комусь іншому!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І я впевнена, що Іванов теж проти!

0

47

Василий! ))
Вещаю твоими же словами:

Vasskan написал(а):

Але ж, я так бачу, ми бачимо тільки власні образи і зовсім не зважаємо на те, що Ваше ставлення під сумнів моїх пропозицій також може когось образити (наприклад Іванова).

Последнее, что хочется мне в этом грешном мире это обидеть тебя, Иванова или еще кого-либо! ))
Просто я думал, что под темой "Перлина закарпаття" скрывается название "Давайте дружно съездим куда-то на майские праздники", но нет так нет...
Создавать "конкурентные" топики и перечить никто никому не собирается...
Понимаю тебя...звонил, узнавал, договаривался, а тут опа....говорят, что все коту под хвост...да, обидно...
Но кто-то из известных людей сказал: "Если ты сделал, что-то хорошее для другого, но он тебя об этом не просил, не жди от него спасибо".
Такова уж наша доля...я админ, а ты оргкомитет, потому-что нам это нравится и мы в этом разбираемся лучше других, а кто думает иначе - забаним и оставим сидеть дома ))

Vasskan написал(а):

Стосовно поїздок - то мені цікаво побувати там де я ще не був, навіть якщо там немає нічого цікавого (що довела наша подорож до Полтави), але проблема може бути лише з часом.

Я тоже люблю ездить в места, где еще не был, но это не означает, что на майские праздники, например (очень утрирую), я должен поехать в Бровары.

Vasskan написал(а):

Тож з цього моменту я урочисто складаю з себе повноваження "Оргкомітету групи Здоров"я" та звертаюся з пропозицією до шановних колег-собутильніків передати цю високу посаду Патрашці Олені Олександрівні (вона ж Патраха). Думаю, що в нас в групі не має бути африканської диктатури, адже кожен має право на те щоб його думка враховувалась і , якщо мене звинувачують в авторитаризмі (поки ще не дійшло до репресій та розстрілів) то найкращим підтвердженням його (авторитаризму) відсутності буде складання моїх повноважень та передача їх комусь більш достойному.

Эээээ! Постой! А как же война, оппозиция и вера тех, кто тебе верен?
Ты что, хочешь забрать у людей надежду?
Не не, держись!
Ты же не позволишь кучке "неверных" устроить переворот!

В общем...прекращаем...это "грязное дело" и выкидываем "дурные мысли" из головы...

А насчет Ужгорода мы с Леной еще раз подумаем, у меня дружбан там очень часто бывал, поспрашиваю что да как...

0

48

думайте-думайте
є час до неділі, бо нагадую: в понеділок вранці їду за квитками

щойно говорила з кумою Іванова, то вони збираються їхати. І мало того, вони заганяють в Ужгород агента на дві неділі, яка контролюватиме цвітіння квіток і дмухати на них холодним повітрям, щоб вони не осипались!

0

49

я не дозволю Васькану скласти повноваження!!!!!

0

50

Танюха, так держать!!!

0

51

Я оце сиджу в піз...рях, співпрацюю з суб'єктом спиртової галузі Київської обл. А у вас тут пиздець. Тож напряг операторів Київстара й долучився до вас зі своєї Нокії. Тож Василю, я тобі не дозволяю розкидатися МАНДАТАМИ, інших кандидатур бути не може.  Й взагалі не треба дратувати Іванова.

Отредактировано Dmutruk (2011-04-07 18:25:05)

+1

52

http://uzhgorod.olx.com.ua/c-2-iid-166097384#pics
заброньована ця хатинка на ніч з 7 на 8 травня
якщо дивитиметесь карту з розташуванням будинку, то не плутайте вул. Тиху (біля кладовища) з вул. Тихого (недалеко від вокзалу)

0

53

Общался с дружбаном, он долгое время жил в Ужгороде.
Говорит, что желательно совместить поездку с посещением еще чего-то, так как пол дня на город хватит с головой.*
Администрация информирует, что строки выше никоим образом не направлены на свержение текущего режима и подрыва конституционного строя.

0

54

я не проти кудись поїхати, тільки проблема в організації.
хоча мені здається, що вистачить тільки Ужгорода, знайшла там багато цікавого
http://www.doroga.ua/poi/Zakarpatskaya/ … rdone/1794

Отредактировано tigra (2011-04-08 15:17:46)

0

55

Доброго дня панство,я повернувся на рідну землю. [взломанный сайт] Поки мене тут не було ,бачу тут ціла революція!!! [взломанный сайт] .На рахунок Ужгорода,ми підтянемось ,якщо дозволить час!!!!!!! [взломанный сайт]

Отредактировано Aleks (2011-04-09 14:51:17)

0

56

Ну да, тут ціла історія виходить... ми дуже хочемо поїхати в це гарне місто... я була там ще дуже маленькою, пам'ятаю лише великий зоопарк і злого осліка  :unsure:
Максімка вже настроївся на поїздку на поїзді, заказав зеленого так що ти тьотя Таня вже постарайся  :mybb:
наша людинка в Ужгороді каже, що там вже абрикоси цвітуть - дуже класно зараз по вулицям гуляти  аромат просто супер весняний
    і сакура вже починає розцвітати  :surprise:  магнолії вже цвітуть  :surprise:
    так що єдине, що залишиться це нарцизи, які ще на травневі свята начебто не відцвітуть  :surprise:   
обіцяла нам там екскурсію по самим гарним місцям

0

57

Олечка написал(а):

і сакура вже починає розцвітати  :surprise:  магнолії вже цвітуть  :surprise:

дуже шкода :( трошки не встигли, але впевнена, шо там є масса інших цікавих місць, які варто відвідати. Мені особисто це місто запам'яталось архітектурою, відмінною від типової архітектури українських міст, бруківкою (взуття на підборах раджу не брати), а також смачним морозивом :)

0

58

tigra написал(а):

в понеділок я поїду купувати квитки на потяг.виїзд 6 травня в 18:58 (поїзд 81К Київ-Ужгород)прибуття 9 травня в 14:33 (поїзд 13Л Ужгород-Харків)

квитків нема((((
є тільки виїзд з столиці в 16:30
повернення назад в 15:40 з Ужгорода
вирішуйте: брати чи ні?

0

59

То може на ахто???

0

60

tigra написал(а):

думайте-думайте
є час до неділі, бо нагадую: в понеділок вранці їду за квитками

Паха и Патраха, к сожалению, не смогут присоединиться к поездке в Ужгород.

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Перлина ЗАКАРПАТТЯ!!!