Доброго дня, Вельмишановна Олена Олександрівна!
По-перше ми всі дуже раді привітати нас на форупі "Групи Здоров"я", оскільки доводиться докладати неймовірних зусиль для того, щоб Ви зайшли сюди і поспілкувалися з Вашими друзями, адже спілкування в наш час - це розкіш.
По-друге прошу звернути увагу на те, що перше ж Ваше повідомлення по запропонованій для обговорення темі випромінює тільки негативні емоції і роздуми про власні образи та переживання та аж ніяк не стосується визначних місць міста Ужгород.
По-третє, на мою думку, кожен бачить те, що хоче бачити: я не можу зрозуміти чому моє прохання щодо винесення Ваших пропозицій в окрему тему сприймається як авторитаризм (досить актуальне питання на фоні заворушень на території африканського континенту). Адже якщо Паша каже, що повідомлення пишуться не в тему то це слушне зауваження, а якщо я на це натякаю то ми маємо авторитаризм. Я ж не казав, що Ви, шановна постійна учасниця обговорення та активістка руху "За Здоров"я" не маєте права на власну думку. Знову ж таки, якщо хочете запропонувати кудись поїхати, можна створити відповідну тему і там описувати запропоновану поїздку, а не ставити під сумнів мої пропозиції у створеній мною темі. Але ж, я так бачу, ми бачимо тільки власні образи і зовсім не зважаємо на те, що Ваше ставлення під сумнів моїх пропозицій також може когось образити (наприклад Іванова).
По-четверте, аксіома про те що Патраха ніколи не ображається - явне перебільшення, пов"язане зі славним минулим нашої шановної, добродушної та відкритої колежанки. Вже давно пройшли ті славні часи, коли Патраха завжди була позитивною та безвідмовною і по першому ж дзвінку летіла на чергову п"янку, а зранку бігла на першу маршрутку щоб встигнути допомогти людям своїм теплим щирим словом в "загальнонаціональному центрі допомоги 059".
По-п"яте, щось я розписався - треба закруглятися. Честно кажучи, на прикладі нашого маленького колективу я зрозумів наскільки складно працювати з людьми та намагатися їх об"єднати для якоїсь спільної справи. При цьому, всі намагання ускладнюються ще й тим, що коли ти виносиш якусь пропозицію на загальне обговорення, з огляду на повагу та намагання врахувати думку кожного члена угрупування, отримуєш тільки звинувачення в авторитаризмі.
Тож з цього моменту я урочисто складаю з себе повноваження "Оргкомітету групи Здоров"я" та звертаюся з пропозицією до шановних колег-собутильніків передати цю високу посаду Патрашці Олені Олександрівні (вона ж Патраха). Думаю, що в нас в групі не має бути африканської диктатури, адже кожен має право на те щоб його думка враховувалась і , якщо мене звинувачують в авторитаризмі (поки ще не дійшло до репресій та розстрілів) то найкращим підтвердженням його (авторитаризму) відсутності буде складання моїх повноважень та передача їх комусь більш достойному.
Зі своєї сторони хочу доповнити, що не буду піддьоргувати своїх колег та ставити під сумнів їх пропозиції, а просто висловлюватиму свої пропозиції та побажання. Стосовно поїздок - то мені цікаво побувати там де я ще не був, навіть якщо там немає нічого цікавого (що довела наша подорож до Полтави), але проблема може бути лише з часом.
З повагою, Ваш Vasskan.
Отредактировано Vasskan (2011-04-07 09:53:13)