Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Перлина ЗАКАРПАТТЯ!!!

Перлина ЗАКАРПАТТЯ!!!

Сообщений 61 страница 90 из 104

61

Dmutruk написал(а):

То може на ахто???

а це як?

0

62

xbSlick написал(а):

Паха и Патраха, к сожалению, не смогут присоединиться к поездке в Ужгород.

то нащо було щось протестувати якщо ви всеодно не можете???

0

63

берем непьющих осіб, штук двоє, і їдемо [взломанный сайт]  [взломанный сайт]

0

64

МОЖНА
тільки потрібно їх знайти

0

65

Узнайте наявність квитків до Мукачево.

0

66

завтра працівник укрзалізниці спробує взяти до Ужгорода
якщо вже не вийде, то буду шукати до Мукачево
а далі автобусом?

0

67

Юля написал(а):

впевнена, шо там є масса інших цікавих місць, які варто відвідати. Мені особисто це місто запам'яталось архітектурою, відмінною від типової архітектури українських міст, бруківкою

так Ужгород дуже відрізняється архітектурою від усіх інших міст... там немає багатоповерхівок ("небоскребов") і взагалі дуже гарно  :cool:  ми їдемо, хіба то велика проблема, що на якую годину дві виїзд раніше, до того ж 6-те це п'ятниця скорочений робочий день  :tomato: можна вже напрягтись і трошки раніше відпроситись і встигнути.... а щодо авто, ми ж синочку потяг пообіцяли  :playful: ну тьотя Таня, не порядок хі

Отредактировано Олечка (2011-04-11 14:55:39)

0

68

агент з укрзалізниці сказав, що ще не поступили в продаж квитки на всі заплановані додаткові поїзди. як тільки почнуть продавати - мені повідомлять, надіюсь не забудуть!
потяг заказала зелений, спеціально для Макса [взломанный сайт]
а з Ужгорода є ще якийсь потяг в 1:35 ночі.... бо ж так не хочеться в обід назад повертатись!

Отредактировано tigra (2011-04-11 15:41:55)

0

69

дякую  :surprise: від Максімки ура-а

0

70

а він згоден на такий пізній переїзд ? ???

0

71

це я так розцмію в 1-35 виїзжає з Ужгорода назад? нічого якось вже виїде це ж не кожен день так вставать треба.... а скільки тоді днів вийде в Ужгорді, ато щось відчуваю наче менш ніж 2 чи як

0

72

мало, але виходить з суботи 9 ранку до неділі 1 ночі
два дні

0

73

щойно купила квитки
виїжжаєм 6.05.2011 о 16:30
назад з Ужгорода - 9.05.2011 о 01:35
тож, пакуйте чемодани!

0

74

УРААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вже так хочеться!!!

0

75

тепер питання з хатою?
залишити бронь на ніч, чи спробувати домовитись за пів ціни, щоб ми віїхали ввечері?

0

76

Танюшка ну, що буде мені ще квиток?

Отредактировано Олечка (2011-04-12 11:47:18)

0

77

я ходила, там технічна перерва до 13:00
піду в обід спитаю чи ще є

0

78

добренько, дасиш мені знать...

0

79

Развалины Невецкого замка на горе, вид на Ужгород от туда можна на даче пол часа ходьбы пожарить шашлыки.... ресторан на приколах, меню с закавырками, туда ходят все туристы.... всамом Ужгороде замок и музей...  есть еще очень вкусная булочная :)  вечером гуляют не очень... ехать на Берегово к гейзерам пол дня займет... времени мало так что заранее свои пожелания ... рекомендуют еще Мукачевский замок пол часа езды на маршрутке...

0

80

в мукачівському замку були в минулому році
а все інше прикольне. я думаю на місці відберем куди сходити

0

81

Олечка написал(а):

добренько, дасиш мені знать...

купила верхню полку
на "моїй точці" залишись тільки боковухи в нашому вагоні (і то, не знаю чи є нижні)

0

82

Шановні колеги, нагадую, що ми відчалюємо 6.05.2011 о 16:30!

Приймаються пропозиції щодо культурно-масового відпочинку.
На жаль, я знаю лише одну "месную достопримечательность" - "Ужгородський коньячний завод" - із задоволенням відвідав би цей витвір середньовічного мистецтва, чудо інженерної думки наших пращурів...тож якщо хтось щось знає про екскурсії - пишіть!

0

83

Ну всьо...поїхали!!!

0

84

Їдемо в поїзді, в купе біля туалету, все супер!!!

0

85

Василю, не томи, наливай авторський кон'як!

0

86

Ну, браття, вже налито - треба випить за любов. Шановні одногрупниці-собутильніци, вітаю Вас із ДНЕМ МАТЕРІ, кого по факту, а кого авансом. Саме головне, щоб Вас завжди любили чоловіки, обожнювали дітки та Вас постійно переслідував інстинкт розмноження. Будьмо!!!

0

87

Де фото звіт?

0

88

всі фотки в Іванова :glasses:

0

89

Tigra написал(а):

всі фотки в Іванова :glasses:

то чого ти не скинула? Іванов же у вас ночував.
Вже ж нетерпець побачить фотки

0

90

НУ просто хтось трохи провтикав у зв"язку із великою кількістю випитого алкоголя під час подорожі, хоча закусона було з"їдено ще більше :D
А можливо Дмитрик просто хоче прогнати відзняті фотографії через цензуру...замалювати пляшки на столах у фотошопі...

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Перлина ЗАКАРПАТТЯ!!!