Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » І знову Тарибари (2011)

І знову Тарибари (2011)

Сообщений 31 страница 60 из 122

31

я вже дві банки помила, щоб пиво купуввати у лисого дядька

0

32

Tigra написал(а):

я вже дві банки помила, щоб пиво купуввати у лисого дядька

До речі, збігавши зранку за 3-літровою банкою пива "Янтар" до лисого дядька, Ви можете лишній раз довести свої почуття коханій людині, а інколи навіть прискорити одруження... :crazyfun:  http://playsmart.ru/image/smiles/user/18/butylki.gif

Народна прикмета!

0

33

Vasskan написал(а):

До речі, збігавши зранку за 3-літровою банкою пива "Янтар" до лисого дядька, Ви можете лишній раз довести свої почуття коханій людині, а інколи навіть прискорити одруження...   
            Народна прикмета!

Ти помиляєшся, прискорює одруження трішки інша ранкова процедура....... http://doodoo.ru/smiles/smush/s005.gif

0

34

Dmutruk написал(а):

Ти помиляєшся, прискорює одруження трішки інша ранкова процедура.......

Це ти про ЗІЛЛЯ? :cool:

0

35

Всем привет  :flag:

Посчитал 8 лет там не был.... Надо исправлять! :idea:

+1

36

привет!
ого! придется наверстать упущенное

0

37

...а мені шурпа минулого року дуже смачна була  :cool:

така класна ідея з вечіркою-Малібу :)

Отредактировано Олечка (2011-06-15 15:32:01)

0

38

Олечка написал(а):

...а мені шурпа минулого року дуже смачна була  :cool:

я так понимаю судьба барана и в этом году уже решена :)

0

39

Vasskan написал(а):

МАЮ ДУЖЕ АКТУАЛЬНУ ПРОПОЗИЦІЮ СКИНУТИСЯ...І КУПИТЬ БУХЛА.(Я думаю, по гривень 100-150 з питущого члена!)

Товариші, я чекаю Ваших думок з приводу скинутися - у разі позитивних відгуків, потрібно буде зібрати гроші і затаритися бухлом до наступної п"ятниці!!!

0

40

розмовляю з Юлькою ( в неї нема іхтернету, але модем вже купила ), вона за будь-які скидання
пляшку чогось коктейльного (віскі чи рому чи чогось ще... вона не пам"ятає) вона приперла з Хранції для групи Здоров"я

Отредактировано Tigra (2011-06-16 12:28:38)

0

41

а я особисто теж "за" СКИНУТИСЯ

0

42

Ми також ЗА!!!!!!

0

43

Скинутся это так мило :)

Только ЗА! где и когда?

0

44

Моренчиха може взяти з собою Кальвадос або бренді!ё
що їй брати краще?

Отредактировано Tigra (2011-06-17 10:46:10)

0

45

Oaks написал(а):

Скинутся это так мило
Только ЗА! где и когда?

Ми плануємо затарюватися десь у вівторок-середу в Поляні - там при купівлі 6+ пляшок бухла дають відчутні знижки. Так що дивіться з ким і коли буде зручніше зустрітися, або зі мною або із сімейством Іванових... [взломанный сайт]

0

46

І Так, Тарибарський р-н. с. Приморське, курорт "Расейка", б/в "Кристалл" (640 кілометрів ОД Києва)[b][b][/b][/b]. нам замовлено два будинки, обіцяють нормальні кроваті.
Повне забезпечення посудом та постіллю.
Барана замовив з одним "Условієм", що не напоїм Віктора Івановича [взломанный сайт]  http://smile-smile.org.ua/smiles/kolobok/russian.gif  :x . доречі слід приготувати йому якийсь презент.
для виїзду пропоную організувати вирішення таких питань: Сало, уголь, чайник, ел. плита, покривала, зонтики та ін. 
До речі, а мій Кум нікому не телефонував??????????????????

Отредактировано Dmutruk (2011-06-17 11:18:59)

0

47

ми купимо чайник і плиту!
вчора в Епіцентрі бачили чайник за 69 грн, плиту за 95грн
покривало і сало теж візьмем

0

48

плита має бути не менш 1,5 кв.

0

49

Tigra написал(а):

ми купимо чайник і плиту!вчора в Епіцентрі бачили чайник за 69 грн, плиту за 95грнпокривало і сало теж візьмем

Тигрочка, може ще хтось бажає що-небудь узяти, а ти вже все береш?
Основне завдання Васькомобіля - затаритися бухлом і доставить його на базу!!! :crazyfun:

0

50

так ми чайник і плиту купим, але доставляти їх буде авто, яке їде раніше

0

51

Dmutruk написал(а):

плита має бути не менш 1,5 кв.

я помню

0

52

Лайно питання, Івановмобіль до Ваших послуг

Отредактировано Dmutruk (2011-06-17 11:51:28)

0

53

Dmutruk написал(а):

Є пропозиція: зателефонувати КУМІ ІВАНОВА!!!

Тільки необхідно заздалегідь отримати дозвіл НАТАХИ!

0

54

Dmutruk написал(а):

Короткий

Ти з нами? Дімон у тебе своя машина є!

0

55

Так і не побачила відповіді на питання, шо мені брать алкогольське - бренді (можна зробить традиційну бренді-колу і згадати шкільні роки), або кальвадос (не знайшла жодних смакових відмінностей з коньяком)?

На рахунок скинутись - тільки за, проте в Поляні як на мене ціни вищі ніж в інших супермаркетах, може за рахунок знижки вигідніше буде.

0

56

дешевше ніж інтернет-магазинах тільки якщо брати 6 пляшок. а ми менше не братимем
а ти береш кальвадос - ми знайшли багато коктейлів з ним

0

57

Dmutruk написал(а):

Не знаю чому.................. :dontknow: але він навіть мені не телефонував..... :angry: НІКОЛИ!!!!!!!!!!!!! :D

Отредактировано Саник(Малий) (2011-06-20 07:47:16)

0

58

Ну шо, "гражданє отдихающиє", більше немає ......мобілів, які бажають від"їхати на конституційні вихідні до моря?
Коли їдемо в "Поляну"?

0

59

я пропоную завтра в Поляну після роботи

0

60

Угу

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » І знову Тарибари (2011)