Порадьте, будь-ласка, колишній блондинці, яку краще купити резину:
Nokian W+ чи
Michelin Alpin A3
Мені так, щоб і по трасі безпечно в Рівне їздити... і по місту....
Форум группы "Здоровье" |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Взаимопомощь » Ау!!! Друзі, яка резина краща?
Порадьте, будь-ласка, колишній блондинці, яку краще купити резину:
Nokian W+ чи
Michelin Alpin A3
На скільки я пам'ятаю: Contex Super long+winter або Durex All Season - буде комфортно і в місті і на бездоріжжі...
На скільки я пам'ятаю: Contex Super long+winter або Durex All Season - буде комфортно і в місті і на бездоріжжі...
Ні, я точно визначилась - або Nokian або Michelin Alpin A3
Прошу порадити когось з цих виробників
я не тямлю....
у нас матадор....
Прошу порадити когось з цих виробників
Це тіпа із серії :" порадьте щось хороше, але я вже вибрала 2 варіанти бо вони мені по ціні підходять? Так шо, короче, у вас вибір невеликий: Nokian або Michelin Alpin A3. Еле ж вони хороші, правда ж, ну скажіть". В нас експерт по резині Іванов. Я можу ще хіба що запропонувати LifeStyles Hard Winter з ароматом вишні, до речі ця резина є в шипованій модифікації
порадьте щось хороше, але я вже вибрала 2 варіанти бо вони мені по ціні підходять
Саме так.... прошу допомогу залу - вибрати один із варіантів, бо я не можу визначитись....
А по ціні вони мені не дуже підходять , бо є і дешевші...
Мій директор радить ці марки, каже далі сама вибирай...
А я і з двох вибрати не можу...
Я ж не мужик...
Я можу ще хіба що запропонувати LifeStyles Hard Winter з ароматом вишні, до речі ця резина є в шипованій модифікації
З "шипами" не катить...я вже пропонував...
ох ця Лєна....
бери нокиан
за їх покупку дають картку віанор, на якій 20% вартості резини на пельне
Тема закрита. Дякую всім, хто відписався.
Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Взаимопомощь » Ау!!! Друзі, яка резина краща?