Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Довгоочікуваний День незалежності.....куди?!!......

Довгоочікуваний День незалежності.....куди?!!......

Сообщений 1 страница 26 из 26

1

Шановні Члени нашої ОПГ, на всенародне обговорення виноситься питання "як провести аж 3 вихідні дні 23-25 серпня?..."
Звичайно ж хочеться насолодиться останніми ""теплими" літніми деньками в колі вірних друзів, перевірених не в одній ...п'янці...
Отож, давайте спробуємо вирішити "куди ми поїдемо?".

Варіанти:
1. Татарбунари:
"+" дешево і сердито, щирі люди, своя братва в керівництві базою відпочинку, Алабай, кафе "Парус";
"-" далеко їхати, негативний продавець розливного пива "Янтар".

2. Шацькі озера:
"+" краса "неописуєма", рідна волинська земля  - просто цікаво побувати, "навальоно" копчених та сушених вугрів;
"-" далеко їхати (по моїм даним до 650 км.), крім того виїзд 22-го буде пізно, оскільки з 02.08.2010 Оргкомітет влаштувався працювати на Державу та повністю віддається своїй нелегкій службі шляхом закриття всіх "боків" в роботі ДПА України та ДПА м. Київ (тому що "Він" сидить у відпустці).

3. Буль-ласка, пропонуйте свої варіанти (бить і лаяти ніхто не буде).
Побажання:
- краса навколишньої природи;
- наявність чистої "неприхватизованої" водойми;
- близькість до столиці України (думаю до 200 км. буде нормально);
- навність поряд з місцем відпочинку малих архітектурних форм, що займаються розповсюдженням наливного пива!!!

+2

2

Шатські чи то Шацькі озера - це цікаво... Я за. Я там ще не була.
Можна попробувати і ближче... там де я хотіла святкувати Д.Р., але зараз там немає місць...  :angry:  Треба попробувати замовити. Це 140 км. від Києва в сторону Таращі. Славік божився, що там краса неймовірна, є водойма, де можна покупатись. 1 будиночок на 14 чоловік. На всіх вистачить. Це як варіант

0

3

Patraha написал(а):

Шатські чи то Шацькі озера - це цікаво... Я за. Я там ще не була.

+1

0

4

Я вчора по пянці узнав, що в Чернігівській області є с. Ріпки і там є теж голубі озера з кришталево чистою водою і білим піском. доречі з Києва туди й назад 450 км. На форумах нормальні коменти, але знову ж таки треба більше інформації про це місце. Ця інфа була злита в оперативному режимі під час застілля :tomato:
Але з приводу мене на День Незалежності не розраховуйте - я хочу хоч раз за три місяці попасти додому :glasses:

Отредактировано Дімася (2010-08-11 09:31:41)

0

5

зараз прошуршим інет, знайдем село і побачим чи правдиво тобі злили інформацію...
ато при п"янці може все бути....

0

6

Дімася написал(а):

Отв

Дімон -муфлон!!!!!!!!!!!!!!!!Ти дома не буваєш?????А на цих вихідних ти де оздоровлювався?????

0

7

Дімася - це ПРИХОДЬКО!!!!

0

8

Дімася написал(а):

Я вчора по пянці узнав, що в Чернігівській області є с. Ріпки і там є теж голубі озера з кришталево чистою водою і білим піском.

Если верить ГУГЛ картам, то возле этого села есть какое-то озеро...не так что б сильно большое...похоже на те, что на Оболони.

с. Репки на карте

0

9

Дімася, вибач!!!!!Я думав, що "Дімася" -це Іванов....................... :canthearyou:

0

10

Так.....ану всі поназивались своїми позивними!!! :)

0

11

Привіт, є нормальна пропозиція поїхати на вихідні в м. Коблево, проживання в пансионатах, умови нормальні, ціни в порядку, існує підтримка з боку контролюючих податкових органів Миколаївської області, та й Приходько  майбуть зможе підтянутися

0

12

Dmutruk написал(а):

Привіт, є нормальна пропозиція поїхати на вихідні в м. Коблево, проживання в пансионатах, умови нормальні, ціни в порядку, існує підтримка з боку контролюючих податкових органів Миколаївської області, та й Приходько  майбуть зможе підтянутися

В Коблево был прошлым летом, пансионат НАУКА. Условия бюджетные, савдепия. Я не говорю, что мне это не нравится и я не поеду, это просто мой отзыв.
Вот сайт пансионата - http://www.nayka.org/
От моря, 5-ть мин.
Добираться сначала на поезде, потом на автобусе.
Насколько я помню, это достаточно далеко, есть ли смысл?

0

13

Привіт всім!
На останньому зборі Групи ми вирішили, що їдемо на Рівненщину  :cool:
Які пропозиції по програмі?
1) Коли виїжджаємо?
2) На який час? (тобто коли їдемо назад додому)
3) Де зупиняємось в перший день поїздки? Тобто в суботу ввечері?
4) Чи хочемо ми на рибалку в риборозвідник? Якщо хочемо, что коли (в який день)? Мені потрібно знати, чи просити тата про організацію. (не обіцяю, але спитаю у тата, може вийде домовитись)

У моєї мами є якісь знайомі на Шатських озерах. Вона дізнається про умови.

Попередній список учасників поїздки:
1) Патраха
2) Паха
3) Юра
4) Іванов
5) Кума
6) Кум

Усіх, хто не був присутній на останньому зборі, запрошуємо приєднатись до нас!!!  :flag:

Просто добавте свій позивний в список. :writing:

Прохання про будь-які непередбачувані зміни у планах учасників групи попереджати усіх заздалегідь  :shine:

+1

14

Мої комменти з приводу останнього:

1) Виїзджаємо, мабуть, біля 12-13 години у субботу, бо як я розумію Іванов та Юра (мій кореш) будуть працювати до обіду.
2) Назад додому як завжди...в останній день.
3) В перший день зупиняємось скоріш всього у Патрашки дома, взагалі в мене окремих побажань нема.
4) На рибалку можна сходити в один з днів, що ще робити такий тривалий час?

0

15

а в Патрахи дома ти зможеш попросити її руку і серце у дяді Саши))))

0

16

Шановні "чуваки" чого затихли, які у вас там конкретні плани?...
Заздалегідь виражаю Вам свої співчуття з приводу того, що мене з вами не буде...))

0

17

я щось не зрозуміла... ви повернулись ще вчора, а звіту про відпочинок досі нема!

0

18

tigra написал(а):

я щось не зрозуміла... ви повернулись ще вчора, а звіту про відпочинок досі нема!

Звіт буде на днях...зараз понабігало багато невирішених проблем...

0

19

Тримайте ФОТКИ - http://fileshare.in.ua/3700704

0

20

Небольшой фоторепортаж...

0

21

И еще немножко...

0

22

класненько!
що то ви таке варили????

0

23

tigra написал(а):

що то ви таке варили????

То Діма з Леною пекли баклажани )))

0

24

Та не, це Іванов варив Дим-Ламу :rofl:

0

25

я так помітила, що куховарити у них виходить славненько  :D

0

26

tigra написал(а):

я так помітила, що куховарити у них виходить славненько

Головний куховар у нас Іванов !!!

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » Довгоочікуваний День незалежності.....куди?!!......