Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » ДР и подарки » 7 КВІТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ`Я !!!

7 КВІТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ`Я !!!

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт!

Всесвітній день здоров'я відзначається щорічно 7 квітня - у день створення Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) в системі ООН - спеціалізованої установи, що координує глобальні дії із боротьби з хворобами. У цей день тисячі людей відзначають важливість здоров'я для продуктивного і щасливого життя в "Групі Здоров"я".

Щорічно у цей день "Група Здоров"я" користується нагодою для підвищення обізнаності щодо якоїсь важливої теми глобальної охорони здоров'я.
У цей день і протягом всього року "Група Здоров"я" організує міжнародні, регіональні і місцеві заходи для залучення уваги до культури споживання напоїв, які підтримують здоров'я в належному стані.

Хочу привітати всіх одногрупників, колег, собутильніків, хачиків, а також колег-собутильніків із міжнародним днем Здоров"я та побажати:
- щоб воно Вас ні в якому разі не підводило;
- щоб завжди не тільки хотілось, а й моглось;
- щоб завжди його вистачало до кінця п"янки;
- щоб на другий день (будун) воно було ще в кращому стані чим на перший (п"янка).

+1

2

дякую!

Отредактировано tigra (2011-04-07 14:44:12)

0

3

За здоров'я, та його наявність.

0

4

Дякую! Всіх зі святом!  http://playsmart.ru/image/smiles/user/18/drinks.gif

0

5

Центр Медицинского права поздравляет группу "Здоровье" и желает ей успеха и процветания ))

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » ДР и подарки » 7 КВІТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ`Я !!!