Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Общая » Я так бачу, не всі хочуть реєструватись...

Я так бачу, не всі хочуть реєструватись...

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Шановні члени ОПГ, наскільки я зрозумів, ще не зареєструвались користувачі із славетної столиці України м. Васильків. Пропоную доручити їх куму з цим розібратися...))) (хоча б з Кумою).

0

2

Вовка є! він називається ВОЛОДИМИР

0

3

Vasskan написал(а):

Шановні члени ОПГ, наскільки я зрозумів, ще не зареєструвались користувачі із славетної столиці України м. Васильків. Пропоную доручити їх куму з цим розібратися...))) (хоча б з Кумою).

Нужно каждому новому пользователю наливать по рюмке, тогда дело пойдет ))

0

4

тогда отбоя от клиентов не будет

0

5

Vasskan написал(а):

Вася, ты ж входишь в ОРГКОМИТЕТ, сделай что-нибуть!  :idea:

0

6

xbSlick написал(а):

Вася, ты ж входишь в ОРГКОМИТЕТ, сделай что-нибуть!

Товариш Іванов, повпливай будь-ласка на свою куму якими-небудь методами впливу, що вона зареєструвалась, бо прийдеться шось вирішувати - або призначить Олі нове звання або посилать одногрупника в Республіку Васильків допомогти зареєструватись - в принципі в крайньому випадку приїдемо всі, але тоді приєдеться випить кілька літрів горілляччя.

+1

7

Прийняв до уваги та прийняв міри, чекаємо результат.

+3

8

Dmutruk написал(а):

Пока тихо  :(  :'(

0

9

подіяло! Іванов вміє працювати з кумою...

0

10

+1 к уважению Димы  :glasses:

0

11

Dmutruk написал(а):

Ну так шо там, народ "трєбуєт" "атчот о продєланной работе". Майбуть, все-одно прийдеться їхать у Васильків - подивиться як Кума Іванова поживає після реєстрації ("це" тепер так називається). +2 к ........ Діми :cool:

0

12

:)
СКІЛЬКИ ЦІКАВОГО УЗНАЄШ  http://i.smiles2k.net/admin_moder_smiles/img.gif класс

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Общая » Я так бачу, не всі хочуть реєструватись...