Всім привіт! Дуже радий всіх бачити на екранах монітора в графі "відвідувачі за дабу", хоча можна було б активніше спілкуватися, а то зазвичай у нас відбувається діалог із моєю дружиною (блін, я оце думаю, ми ж і так можем вдома поспілкуватися) із підключенням Натахи та Івановськими п"ятьма копійками (хоча в нього думки останнім часом якісь короткі і виражаються посиланнями - мається на увазі "ссилками:).
Але я не про те...оце сижу...не п"ю....думаю....і до мене почала повертатися пам"ять. Так от, я зрозумів, щ о Іванов мене боїться - навіть не знаю що з цим тепер робити, може прийдеться шось "решать".
Вся справа в тому, що, як ви всі пам"ятаєте, влітку 2009 року цей товариш трохи підломав своїх собутильніків, промінявша нашу приємну компанію на компанію однієї прекрасної незнайомки, з якою він ненароком гайнув зненадська на море в Коблєво. Я звичайно з розумінням поставився до описаного вчинку, проте сказав йому прямо: "ВСЬО, ПІСЛЯ ТАКОГО ТИ ПОВИНЕН ОДРУЖИТИСЯ З ЦІЄЮ ДІВЧИНОЮ". От не пам"ятаю тільки чи він погодився?!?!
А тепер, коли Дмитрик вже освідчився я почав задумуватися "а може він не забув мої погрози і одружується через страх"...о ужас!!!!
Заздалегідь перепрошую якщо когось колись образив. До речі Патраха сьогодні заходила на хворум (все-таки вона ще не зовсім зкацапілася...