Вітаю всіх колег - собутильніків з настанням сонячної осінньої пори та хочу висловити свою повагу і надмірне здивування з приводу шаленої активності на нашому спільному форумі з моменту організації останньої поїздки на Північний Льодовитий океан (Тарибари-2011).
В принципі мені було цікаво подивитися чи хтось із вельмишановних членів угрупування, що завжди ставлять під сумнів доцільність поточної «вилазки» на простори рідної неньки України та близького зарубіжжя, а потім починають ображатися, що їхня думка знову не врахована, буде таким ж активними відвідувачами форума і організаторами поїздок по визначних місцях, наприклад самогоноваріння, коли їм буде надана повна свобода дій (в нас же демократія).
Але, чесно кажучи, активність «хворума» просто вражає…і, я так розумію, ініціативою ніхто не страждає…в кожного «своє болото», свої проблеми та радості…
В мене вже була виникла ідея створити свій особистий Васька-форум, але ж в нас є якісь спільні цілі та мета (тіпа створити алко-філософський камінь, який буде перетворювати воду на горілляччя…хі-хі-хі…).
Тож в мене буде декілька прохань до всіх одноклубників та особисто до адміна:
- якщо у Вас є пропозиції щодо поїздок або КМЗ – створюйте власні теми та пропонуйте народу гарний настрій, відвідання цікавих місць та бухло…
- не соромтеся висловлювати свою думку на форумі – можна потренуватися в розвитку зв’язного мовлення (в житті стане в нагоді);
- не забувайте, що форум – це місце для гарного настрою та позитиву, а не для розбрату та негативу)));
- хотілося б побачити оновлене фото на головній сторінці форуму – у нас побільше членів ніж там розміщено (якщо не вдасться знайти спільну фотку, де є всі – можна буде побалуватися «хвотошопом»);
- потрібно підвищити статус учасників форуму – трохи не зручно відчувати й досі себе «начинающим»…
До речі, мені наш форум реально допомагав коротати робочий час, який іноді тягнеться просто нестерпно довго. Тож давайте спілкуватися ЗНОВУ РАЗОМ!!!