Форум группы "Здоровье"

Объявление

На форуме введена система наград!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » «Земля героев – феерическое возрождение!»

«Земля героев – феерическое возрождение!»

Сообщений 1 страница 22 из 22

1

xbSlick написал(а):

А чи не бажає Группа "Здоровье" розглянути варіант із поїздкою до Кам'янець-подільского?Паха та Патраха ставлять під сумнів наявність достатньої кількості "визначних" пам'яток в місті Ужгород.

Я тут подумав: можливо ще не пізно підтримати дану пропозицію (а шо – «не пройшло й пол года»):

«Земля героев – феерическое возрождение!»
1– 2 октября
Тур 2 дня/ 1 ночь
субота-воскресенье

Каменец-Подольський этой осени в который раз подтверждает свой статус фестивального города!
Опять начинается любимый всеми осенний «Парад фестивалей», и в этот раз мы продолжаем традицию проведения военно-исторического фестиваля «КАМЕНЕЦ - ЗЕМЛЯ ГЕРОЕВ»! Это исторически-театрализованная реконструкция, самая любимая из фестивалей средневекового Каменца-Подольского, что уже в седьмой раз воспроизводит дух 17 века прямо на улицах города и в Старой Крепости, что еще в 2007 году была признана главным из 7 чудес Украины!

Машина времени, которая творит чудеса и погружает в таинственность, которая манит, называется «Каменец - земля героев-2011». На ваших глазах появится воспроизведенное поколение настоящих воинов, воплощенное участниками из Украины, Белоруссии, России, Польши и Шотландии. Эпоха Сарматизма ждет вас, чтобы провести в увлекательный мир, в котором царит героизм, доблесть, честь, правда и справедливость. И именно сейчас Вы можете не только прикоснуться к истории, но и изменить ее ход! Во всем мире подобные фестивали - наиболее ожидаемое событие года, не исключением является и Каменец, город - для которого подобные фестивали уже стали хорошей традицией. Не забудьте взять детей - где еще можно научиться средневековому мужеству и героизму, изысканном придворному этикету и посмотреть на подлинные исторические события давно минувших лет?

Мечтаете оказаться в лагере средневекового войска, научиться танцевать средневековые танцы и стать свидетелем захватывающих казацких забав? Эксклюзивный тур Оргкомитета дает вам такую возможность! Ждем Вас!

http://7dniv.ua/ru/hotels/kamyanets-pod … a-geroyiv/

Розрахунок для автопробігу: приблизно 450 км. х 2 сторони = 900 км.
При витраті пального в 7 л./100 км. ми маємо 63 л. х 10,5 = 661,5 грн.
Якщо буде 4 чол. в авто – маємо по 165 грн. з мордочки.
Але в цьому випадку доцільно «отчалювати» в п’ятницю і потрібно буде знімати готель, а це ще + 70-100 грн. з мордочки.

Якщо скористатися послугами улюбленої Південно-Західної залізної дороги:
623К київ пас -кам`ян.под.:
Час відправлення з Києва        -   20:37
Час прибуття до кінцевого пункту            -   06:12
Ціна – 77 плацкарт, 103 – купе.
Маємо 154 грн. в плацкарті і 206 – в купе (з мордочки в 2 сторони).
В Київ потяг прибуває в 7.30 на вокзал.
Але в цьому випадку будемо дещо прив’язані до транспорту в поїздках до Хотина та Бакотського монастиря, але ЗАТО ВСІ ЗМОЖУТЬ БУХАТЬ, НАВІТЬ ЯКЩО ВІЗЬМУТЬ ІЗ СОБОЮ ВОДІЙСЬКІ ПОСВІДЧЕННЯ.

Якщо хтось вирішить підтримати мою пропозицію – МЕНШЕ ТОРМОЗІТЬ  - ТРЕБА СРОЧНО БРАТЬ БІЛЕТИ!!!!!!

Особливої уваги заслуговує наступний заклад:

http://www.doroga.ua/Pages/RestaurantDe … antID=1052
http://www.steakhouse.co.ua/

0

2

я їду!
ну, якщо мене чоловік візьме....

0

3

Стрес який пережив від розуміння того, що не можу дописати до висловів місцевих червоноречивих ОРАТОРІВ  :mad: , мене привів до паніки  :unsure: я навіть почав скулить, царапаться у двері і чуть не почав пісяться під ними (колеги вже навіть почали кричати на мене, а я ж така тендітна натура, що ледь не сприйняв це дуже близько до серця), але світ не без добрих людей висловлюю небайдужим людям велику подяку за спасіння паркету в моєму кабінеті.
З приводу поїздки куди небудь з ціллю огляду прекрасних місцин нашої рідної ненечки України - підтримую повністю.
Дозвольте я не буду пропонувати нічого, а то моя фантазія восновному завжди закінчується пивним ларьком біля сільпа  :jumping: (якщо хто не вкурсі там теж прекрасні місцини та краєвиди.
Не хочу показаться флігматом, але куди скажете туди і поїду, аби з Вами, шановні форумчани і добрі люди, які спасли паркет в моєму кабінеті від порчення.
З пов. Дімася

+1

4

ДІМАСЯ РУЛИТЬ!!!

0

5

я вже почала шукати хату)))
думаю проблем не буде. 2-х кімнатна квартира вмістимістю до 8 чол. коштує десь 200 грн!
а з євроремонтом 3-х кімнатна за 350 грн.

0

6

Я також підтянусь!!!!Я точно за,а мій чоловік напевне також!!!

0

7

Камянець-Подільський, то Камянець-Подільський... Видатне місто на теренах нашої країни. Підтримую.

+1

8

квитків на поїзд 623 в агенстві біля моєї роботи нема(((
але пошуки продовжуватимем.
якщо вже не знайдем, то поїдемо машинками

Отредактировано Tigra (2011-09-22 14:29:03)

0

9

Tigra написал(а):

квитків на поїзд 623 в агенстві біля моєї роботи нема(((
але пошуки продовжуватимем.
якщо вже не знайдем, то поїдемо машинками

Якщо машинками, то з досвіду кажу - дороги паршиві від Житомира до Хмельницького.
Середня швидкість руху - 60-70 км. за годину з зупинками, щоб об'їхати диряху на всю дорогу полем  :canthearyou:
Так що, мабуть, і витрати пального теж дещо збільшаться.
Можна їхати через Рівне  :idea: 
Дороги кращі, але це лишніх 150 км. :)))))))))

0

10

Patraha написал(а):

Місця дуже гарні, але часу в нас було мало, то ж хочемо поїхати ще раз.Пропоную зібратися всім разом і відвідати ці прекрасні місця.Там дійсно ЖУЖЕ гарно.

Як на рахунок нової АЛКОПОДОРОЖІ?

0

11

[взломанный сайт] Але машинами набагато зручніше, звичайно.
До Хотина варто зганяти... :cool:

0

12

Vasskan написал(а):

Як на рахунок нової АЛКОПОДОРОЖІ?

Алкоподорож - це круто!!!   [взломанный сайт] 
Спитаю у Пахи, як там у нас  з часом...
Хоч на машинах і зручніше, але тоді малувато часу виходить. Хіба що їхати вночі.
Може, можна якось організувати бусік?
Тоді і Алко... і Машина...  [взломанный сайт]

0

13

де ж тей бусік взяти???

0

14

Patraha написал(а):

Може, можна якось організувати бусік?

Макс із бусіком їде на наступні вихідні на весілля до коріша-студяги...

Якщо їхать на авто - потрібно отчалювати в п"ятницю...щоб ночувати вже в Кам"янці!

0

15

Vasskan написал(а):

Якщо їхать на авто - потрібно отчалювати в п"ятницю...щоб ночувати вже в Кам"янці!

Та там такі дороги, що може до ранку суботи і доїдемо  :canthearyou:
Машинок шкода... :(
Але на крайняк - можна.

0

16

ОГО-ГО скоко комментов....отвернулся от форума на пару дней....а тут ТАКОЕ  :O
Какой бюджет, кто-то может приблизительно прикинуть?

0

17

бюджет вам виднее
вы там были)))

0

18

я в понеділок зранку (десь о 8:00) їду на вокзал по квитки
всіх, хто хоче їхати прошу повідомити
бо покищо тільки Приходько утвєрдітєльно сказав, що їде. і ще дав гроші на квитки

0

19

Замки "Канешно" не дуже круто, але сама алкоподорож, та зустріч з усіма друзями, це дуже цікаво, як "УСПОМНЮ" наше "море без моря" ))))))))).
будемо думати

0

20

вражаюче! яка активність!
хоча б хтось повідомив їде чи ні!

0

21

Tigra написал(а):

вражаюче! яка активність!
хоча б хтось повідомив їде чи ні!

Мы, к сожалению, не сможем ((

0

22

уже вкурсе, Лена звонила!
если чесно, то мы на вас и не расчитывали

0

Вы здесь » Форум группы "Здоровье" » Галопом по Европе » «Земля героев – феерическое возрождение!»